Nyckelplagg

Nyckelplagg

”Målet är inte att du ska bära nyckelplaggen hela tiden, utan att den ska komplettera det som är mer säsongsbetonat och utstickande i din garderob”

Det är svårt att bygga upp en garderob som har allt, men med ett fåtal plagg kan du skapa en kläduppsättning som kan kombineras på olika sätt för att passa såväl vardag som fest och som samtidigt håller över tid: En smart och tidlös garderob- perfekt bas att bygga vidare på!

Det viktigaste i en smart garderob är att alltid se till att ha de där plaggen som du använder i stort sett varje dag, kan vara exempelvis den vita t-shirten, bas-skjortan eller jeansen. Så för att underlätta för dig själv – Se till att alltid uppdatera dessa.

 

HyperFocal: 0

 

Vi på Butiken Noga Utvalt ger gärna dig inspiration och hjälp med att utforma din smarta garderob och det vi anser är de viktigaste 12 plaggen:

Den vita skjortan – Här kan du välja fritt mellan modeller och hitta en som passar just dig. För den passar garanterat till allt du har i din garderob.

Jeansen – Plagget där du får ha lite is i magen med att hitta de perfekta. Men när du hittat dem så kommer du inse att det är ett måste. Jeansen kan du bära både till vardags med den enkla skjortan/t-shirten. Men även med en sidentopp och klack, så är du klar för kvällens fest.

Toppar – Plagget som du gärna får du ha i flera basfärger, såsom svart, vitt och grått. Ett måste i garderoben som att bra att ha under din kavaj men även bara som den är.

Kavajen – Här kan du också välja fritt mellan en rad olika modeller, rak, figursydd, kort eller lång. Men se till att ha minst en, som du både kan bära inom jobbet men även till vardags tillsammans med dina favoritjeans.

Den svarta byxan – Byxorna du bär såväl till vardags som till fest, men också till din Kavaj för att få en hel kostym. Vida eller smala, välj det du trivs bäst i.

Randig topp/tröja – Mönstret som är allra mest tidlöst och som alltid är ett säkert kort. Perfekt att piffa upp under den svarta kavajen för en sportigare look eller till de vita jeansen på sommaren.

Den lilla svarta – Klänningen du bör ha i din garderob, välj en modell efter din passform.

Svarta pumps – Tidlöst och ett MÅSTE!

Den svarta kjolen – Mini, midi eller maxilängd.

Kappa – Välj en modell för dig och en färg som du inte tröttnar på, meningen är att du ska investera i en kappa som känns tidlös och som du gärna tar på dig säsong efter säsong, för att förlänga tidsperioden så kan du exempelvis bära en väst under. Då kan du bära den även när det är riktigt kallt.

Kashmirtröjan – Skönt, lyxigt och alltid ett bra plagg när du inte vet vad du ska ta på dig. Bär gärna en skjorta under för lager på lager-look.

Signatursmycken – som du använder dagligen och där du själv har satt din egen prägel på kombinationen.

”Tidlöst och elegant är ledorden för en look som står emot tidens tand. Investera i plagg i skärningar och passformer som utgör en bra bas till din övriga, mer säsongsbetonade garderob”

Behöver du stilråd och hjälp med att hitta dina nyckelplagg eller uppdatera dessa? Vi lyfter fram de plaggen som vi anser är viktiga – Boka din personal shopping hos oss!